Docu over Erasmus+ gemaakt door Narafianen Julie De Boeck en Niels Gramsen

De Escola Superior Artistica do Porto  (ESAP) ontving het afgelopen academiejaar 2014-2015 twee uitwisselingsstudenten van Narafi Film ,  Julie De Boeck en Niels Gramsen die een  volledig academiejaar in Porto, Portugal verbleven en via equivalente vakken uit Porto hun 3e opleidingsfase op Narafi hebben afgerond .  In het kader van een opdracht voor het atelier ‘’Documentário Cinematográfico’’ hebben ze samen met een studente van Tallinn University een documentaire gemaakt over hun eigen Erasmus-ervaring, maar laten ze ook andere buitenlandse Erasmusstudenten aan het woord die een semester bij ESAP of een andere instelling in Porto  studeren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s