NaraLab winnaars zijn bekend !

De eerste vrije opdracht voor ons NaraLab zit erop nm Afgelegde weg aka DeltaS.

Vertel het verloop van het kasteel naar de aula en/of omgekeerd op een audiovisueel interessante manier in 30s. Hoe persoonlijker je focus, hoe interessanter. Observeer, besnuffel en verken de route. Laat je inspireren door de omgeving.

Het is geen verplichting, Je kan niet falen. Alle pogingen zijn goede pogingen en er staan geen scores op. Het is een kans. Haal dus je smartphone, tablet, webcam, Gopro, lego of fisherprize-camera boven, monteer op Imovie, Final Cut X, Vegas, Adobe, Avid om een verhaal/impressie/emotie te vertellen. 

De opleiding vormt studenten tot audiovisuele verhalenvertellers met de volwaardige professionele kunde om met de tools om te gaan. Maar daarnaast willen we intuitieve skills stimuleren om met allerlei andere minder professionele dragers en opnamemateriaal om te gaan. Welkom in het naraLab !

En de winnaars zijn … alle 1filmstudenten maar in het bijzonder…

Joost Prins, Warre Keupens, Tijl Garré, Matthias Himschoot en Laurent Pieraerd !

Proficiat aan alle deelnemers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s