Opencampusdag wo 16 maart 14.00 stipt!

Je bezocht ons op de SID-beurs of de LUCA-site. Heel erg bedankt voor je interesse! Wil je na deze eerste kennismaking graag nog meer te weten komen over de aanpak van onze bacheloropleidingen Film-TV-Video en Fotografie? Heb je ook zin om de sfeer op Campus Narafi al eens op te snuiven?

Kom dan naar onze opencampusdag op woensdag 16 maart. Om 14.00 uur stipt gaan we van start. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Programma:
Bezoekers voor BA Film-TV-Video krijgen een toelichting op twee  verschillende adressen om het contact persoonlijk te houden. De letter van de familienaam bepaalt op welk adres je moet zijn.

Studenten met familienaam van A-M worden verwacht in de TV-studio op de Jupiterlaan 192 in Vorst , vlakbij tramhalte Albert.
Studenten met familienaam van L-Z worden verwacht op het Dudenkasteel, V.Rousseaulaan 75 in Vorst, vlakbij bushalte Duden.
Na de algemene toelichting en vragen is er voldoende tijd om de andere locatie te bezoeken en voor de eventuele voorinschrijving op het Dudenkasteel.

Neem zeker onze ACCESS ALL AREAS Pass mee. Het is je vrijgeleide op onze Opencampusdagen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s