Houston’s Problem opnieuw in de Narafi TV-studio

groepsfoto Houston's ProblemDe multicamera televisiestudio van Campus Narafi draait weer op volle snelheid.  De recente vernieuwing van de beeld- en geluidsregie werpt nu echt zijn vruchten af tijdens de jaarlijkse muziekcaptaties.  Met sterke bands als Leonore, Pavlove, Umm, Raman, Houston’ Problem en Rivals of Madtown lag het niveau weer bijzonder hoog.  Dit jaar dus voor de tweede maal Houston’s Problem op het Narafi!  Vorig jaar nog relatief onbekend, maar dankzij het fantastische parcours in ‘The Voice van Vlaanderen’ van zangers Dieter en Dries kregen ze een mooie boost.  Heel fijn werken met deze sympathieke band, mooi resultaat en iedereen tevreden.  Meer hoeft dat niet te zijn!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s