Nieuwe multicam muziekvideo’s van 3 film-TV-video!

Februari was opnieuw een creatieve maand voor de laatstejaars van Narafi BA film-TV-video.  De TV-studio was de arena voor opnames met 6 fijne bands:  Houston’s Problem, Raman, Rivals of Madtown, Pavlove (coming soon!), UMM en Leonore hebben zich samen met de studenten eens goed kunnen smijten!  Met een nieuwe regiekamer, 4HD camera’s, de Allen&Heath D-live Audiomixer, 24-sporen recording en heel veel goesting slaagden ze erin om deze 6 fijne resultaten neer te zetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s