Studenten Narafi maken kortfilm in Zagreb

Narafi zendt zijn zonen en dochters uit!  8 net afgestudeerde jonge professionals van Luca campus Narafi werken van 23 tot 29 juni samen met studenten van de Academy of Dramatic Arts in Zagreb, Kroatië.  De kortfilm ‘The Stamp’ speelt zich af in een opvangcentrum voor asielzoekers.  Als lokatie kozen ze voor het schitterende ex-militair hospitaal in het centrum van de stad. De samenwerking is ontstaan op vraag van Dalia Alic, die onlangs als Erasmusstudente een half jaar naar Campus Narafi kwam.  Dalia is de enorm gedreven producer van de film. De Naraficrew: Jolien Van Meel (co-producer), Ysbrand Bosma (2nd camera-assistant), Cédric Naets (lighting assistant), Wouter Van Achte (lighting assistant), Gregory Dessin (script supervisor), Amanda Kobus (Art Director), Janne Bruyneel (sound recordist) en Arno De Facq (boom operator)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s