Alumnus Tim Sagl op Leuven Kort !

Alumnus LUCA Ba film-TV-Film, Tim Sagle zette reeds de horror toon tijdens zijn studies met zijn veelbelovende films. Nu brengt hij Leuven aan het bibberen met zijn kortfilm Night Call met een denderende cast Sien Eggers, Lauren Müller, Yemi Oduwale en alumnus crewleden: Zeno Dockx, Jelle Vanroy, Andries Essel.

‘s Avonds laat verdient ‘Jennifer’ een centje bij als sekstelefoniste. Op een avond krijgt ze telefoon van een man die beweert haar ex-minnaar te zijn. Om deze boze geest te overwinnen, moet ze haar diepste angsten confronteren.

https://www.kortfilmfestival.be/nl/kortfilm/night-call

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s